Співзвуччя кохання всі серії

Мелодрама Співзвуччя кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Співзвуччя кохання »:

Викладачка музики Антоніна Калужина з провінційного невеликого міста потрапляє в скрутну ситуацію. Школу, в якій вона довгий час працювала, раптово закривають. А потім і чоловік Анатолій потрапив з інфарктом до лікарні. Щоб хоч якось звести кінці з кінцями, Калужина доводиться перебиратися до столиці, де, природно, більше можливостей заробити. Там героїня, недавно ледь не стала вдовою, влаштовується нянею і при цьому ще й репетитором в сім'ю своєї давньої подруги. Роботодавиці, на щастя, багата і має можливість добре платити.

Крім того, разом з джерелом заробітку, Тоня знайшла те, чого зовсім не очікувала - нову любов. Цього прекрасного чоловіка звати Андрій. Він молодий, привабливий і живе неподалік. Цей сусід працює рятувальником, а представники настільки благородної професії викликають у Антоніни повагу і позитивне ставлення. Поступово жінка усвідомлює, що нічого не може з собою вдіяти: вона закохалася по вуха. Їй соромно і дискомфортно, адже вона заміжня, а чоловік зараз в лікарні, при смерті. Кого вибере героїня? Чоловіка, з яким живе без любові і за звичкою? Або красеня-рятувальника, з яким можна зануритися в пристрасний роман?

Серіал Співзвуччя кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Співзвуччя кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Співзвуччя кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Співзвуччя кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Співзвуччя кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Співзвуччя кохання (2021)