Настя, соберись! (2021) всі серії

Мелодрама Настя, соберись! (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
3 января 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
30 мин.

Серіал комедия «Настя, соберись! (2021)»:

Героїня російського комедійного телесеріалу "Настя, зберися!" - вельми різностороння і цікава натура, яка в найближчому майбутньому збирається відзначити свій тридцятирічний ювілей. У неї є все, про що можна тільки мріяти: добре оплачувана робота, затишний будинок, успішний чоловік і вірна подруга. Чого ще бажати? Живи та радій!

Але харизматична Анастасія не в ладу з власними постійно ворогуючими особистостями. В офісі вона - вимоглива і працьовита кар'єристка, в сім'ї - чистюля-домогосподарка, з чоловіком - сексапільна левиця, з подружкою - гламурний шопоголік, а іноді перетворюється в наївну примхливу дівчинку. Уже такий у неї дивний характер! Через неузгодженість своїх внутрішніх протиріч дівчина не тільки страждає сама, а й переводить колег і близьких людей, і скоро може втратити все. Безсумнівно, їй треба підлікувати нерви або завести дитину. Чи вдасться нашій красуні, нарешті, змиритися з дійсністю і полюбити себе справжню?

Серіал Настя, соберись! (2021) 1-8,9,10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Настя, соберись! (2021)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Настя, соберись! (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Настя, соберись! (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Настя, соберись! (2021)