Кохання з пробірки (2013)

Фільм мелодрама «Кохання з пробірки (2013)»:

Ніні трохи за тридцять, але до цих пір вона так і не зустріла надійного чоловіка на якого б вона покластися і побудувала з ним щасливу сім'ю. Роки йдуть, надії все менше, а так хочеться відчути себе щасливою матір'ю. І тоді героїня вирішує народити дитину для себе», не чекаючи «заблукав принца». От тільки знайти підходящу кандидатуру на роль біологічного батька виявилося не так вже й легко. Молодша сестра Галина цілком підтримує рідної людини в цьому бажанні і пропонує свою допомогу, так як працює в клініці репродуктивної медицини.

Вона таємно відбирає кращий матеріал для народження майбутнього племінника. Вибір падає на успішного та харизматичного підприємця Валерія Уварова. Все задумане проходить успішно і дуже скоро на світ з'являється пустотливий хлопчисько Стьопа. Минає шість років, у Ніни в житті все складається відмінно, підростає улюблений синок, кар'єра стрімкими темпами росте вгору, так і зарплата радує. От тільки ніяк відносини з тираном керівником не налагоджуються. Але у долі, як завжди, свої несподівані сюрпризи. Жінка абсолютно випадково дізнається, що батьком її Степки є її примхливий начальник, вічно всім незадоволений.

Дивитися фільм «Кохання з пробірки (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кохання з пробірки (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохання з пробірки (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання з пробірки (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання з пробірки (2013)