Моя улюблена страшко (2021) всі серії

Мелодрама Моя улюблена страшко (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
30 августа 2021
Країна:
Украина
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Моя улюблена страшко (2021)»:

Дівчина, яку багато хто сприймає як сором'язливу і пересічну «сіру мишку», влаштовується на роботу асистенткою керівника великої косметичкою елітної фірми з елегантним назвою «Bon Visag». Потрапивши в середу красивих, розкішних, пафосних особистостей, героїня відчуває великий дискомфорт. Їй стає ніяково. Але вона не звикла відступати перед труднощами. Дівчина вирішує довести своєю працьовитістю і старанністю, що гідна бути частиною команди люксової компанії.

Вона прагне довести собі і гордовитим оточуючим, що зовнішня привабливість, доглянутість і брендовий дорога одяг - це далеко не головні якості особистості. Поступово свавільної асистентки вдається домогтися певних успіхів. Навіть директор починає бачити в жвавої підпорядкованої не простий затиснуту посередність. Бос бачить в ній задатки людини, здатного пробитися у вищий світ і стати успішним. Вона прагне стати процвітаючою, а також хоче щастя в особистому житті. Як складеться доля цієї помічниці впливового директора косметичної компанії? Чи зможе вона довести оточуючим, що шлях до самореалізації відкритий для всіх? Як випробування очікують героїню на шляху до її мріям?

Серіал Моя улюблена страшко (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Моя улюблена страшко (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Моя улюблена страшко (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя улюблена страшко (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 1+1 » Моя улюблена страшко (2021)