Перша світова всі серії

Мелодрама Перша світова  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
25 августа 2014
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
документальный, военный, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал документальный, военный, драма «Перша світова »:

Багатосерійна драма створена до сторіччя військових дій, що почалися ще в далекому 1914 році. Їм вони обернулися для втомленою і понівеченої Росії? Головний герой одеський сирота-підліток Родіон, який ще на початку кровопролитного протистояння з германцями, подався добровольцем на фронт. Саме цей худорлявий хлопчина згодом увійде на сторінки історії, як умілий стратег і полководець Родіон Малиновський. На його рахунку чимало перемог. Його життєвий шлях принизан трагізмом, про який не можна промовчати.

Всеразрушающая війна, яка тривала довгих чотири роки, принесла чимало страждань, горя і бід. Вона забрала більше, ніж тридцять мільйонів життів і стала справжнім випробуванням на виживання для величезної країни. Влада, намагаючись впоратися із зовнішньою загрозою кидають всі сили на боротьбу з ворогом, не встеживши за наростаючими внутрішніми змінами, які загрожували призвести до незворотних наслідків. Революціонери ж змогли правильно розрахувати момент і скинути царський режим, правління якого народ більше не бажав терпіти. Це був страшний час, яке змогли пережити тільки найсильніші люди, при цьому не втративши почуття власної гідності.

Серіал Перша світова 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Перша світова » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Перша світова 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перша світова всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перша світова онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перша світова (2014)