Адмірал всі серії

Мелодрама Адмірал  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
19 октября 2009
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, военный, история
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, мелодрама, военный, история «Адмірал »:

Драматичний фільм оповідає про невеликому періоді з життя адмірала Олександра Колчака. Все це на тлі відбуваються історичних подій в Росії: повалення царського режиму, Перша світова та громадянські війни, а також революція. Стрічка присвячена особистості Колчака і його романтичний зв'язок з дивовижною жінкою Ганною Василівною, дружиною контр-адмірала Тімірьова. Сам шляхетний герой постає перед глядачем як досвідчений стратег і полководець, який готовий заради вищої мети віддати власне життя.

Вперше про красуні Анни він почує від її чоловіка, який похвалиться перед Олександром її фото на іменному медальйоні. Вся ця розмова відбудеться під час патрулювання державного кордону. Далі білогвардійцям попереду відчайдушний бій, під час якого Колчак особисто постане у знаряддя. Тоді його моряки здобули перемогу. Переможцями вони повертаються на військово-морську базу, де в їх честь запланований пишний бенкет. Розважаючись, офіцери грають у фанти, де Олександру Васильовичу дістається завдання, поцілувати першого, хто увійде в банкетний зал. Цією людиною виявляється Аня. З того самого моменту, починається історія пристрасної любові, яка залишиться у віках.

Серіал Адмірал 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Адмірал » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Адмірал 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Адмірал всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Адмірал онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Адмірал (2009)