Полювання на диявола всі серії

Мелодрама Полювання на диявола  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
13 марта 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
96 мин.

Серіал детектив «Полювання на диявола »:

Михайло Філіппов є головним персонажем гостросюжетного фільму, заснований на реальних подіях. Геніальний російський фізик, внаслідок багаторічних досліджень і дослідів зробив відкриття, що стало справжнім проривом для науки в усьому світі. Він довгий час працював над темою електромагнітних хвиль, які змогли б передавати енергію вибуху на відстані. Після виведення отриманої унікальної формули, явище було названо на честь його першовідкривача «Гіпотетичний промінь Філіппова». Інтригуючий серіал покаже глядачеві, ніж могла б обернутися для людства ВВВ, якби розробки та рукописи вченого не були своєчасно знищені.

Мисливців заволодіти не мають аналогів нового виду зброї предостатньо: розвідка Німеччини, Радянського Союзу, японії і Великобританії. Протистояти цій армаді потужних супротивників буде професійний військовий, колишній російський офіцер Макс Ливиус, який на той момент кардинально змінив свою діяльність який перекваліфіковувався в кінорежисера. Його напарницею в настільки складною і непередбачуваною місії стає його кохана Ганнуся і звичайно близький друг Філ Кілбі, співробітник англійської контррозвідки.

Серіал Полювання на диявола 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Полювання на диявола » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Полювання на диявола 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полювання на диявола всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полювання на диявола онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полювання на диявола (2016)