Французький шпигун

Мелодрама Французький шпигун  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 марта 2014 25 июля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, боевик
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив, боевик «Французький шпигун »:

Андрій Канаєв - лейтенант Збройних Сил СРСР, який проходить військову службу на території Чехословаччини. Після наказу про виведення Радянських військ з Чехословаччини, військову частину лейтенанта Канаєва розформовують, а сам офіцер, не може навіть припустити, свою подальшу долю.

Засмучений Андрій, ділиться своїм горем з чехом Мареком, який швидко бере ініціативу в свої руки. Він підставляє свого радянського товариша, в результаті чого, відмінний офіцер Канаєв, стає справжнім злочинцем. Через деякий час, Андрій опиняється у Франції, і зовсім скоро, потрапляє в поле зору французької розвідки. Тепер, через багато років, Андрій повертається на Батьківщину, в якості "Французького шпигуна"...

Дивитися фільм «Французький шпигун » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Французький шпигун онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Французький шпигун дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Французький шпигун онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Французький шпигун (2013)