Агент (2013) всі серії

Мелодрама Агент (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
27 мая 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, приключения, криминал
Тривалість:
42 мин.

Серіал детектив, приключения, криминал «Агент (2013)»:

Андрій Козирєв герой пригодницького фільму – секретний агент спеціальних розвідувальних служб, відомий під прізвиськом Американець. Досвідчений професіонал не раз доводив своє звання високого фахівця в своїй області. Але одного разу навіть його рідкісні навички виживання і уміння рішуче діяти у складних ситуаціях не допомагають йому уникнути хитросплетенного палітурки, в який потрапляє Андрій. Всі докази скоєного проти нього і чоловіка звинувачують у вбивстві, якого він не скоював. Але він не збирається так просто здаватися і провести залишок своїх днів у в'язниці. Йому потрібен план втечі, який дозволить вирватися на свободу і довести свою невинність.

Але не тільки це входить у важливу задачу Козирєва, на кону життя мільйонів невинних людей від смертоносного вірусу. Було таке в його практиці, що доводилося розробляти інноваційну формулу потужного, керованого вірусу. Тоді йому допомагав у цьому проекті генерал Данилов, але унікальні розробки потрапили не в ті руки і тепер якщо не вжити важливих кроків, ситуація може стати необоротною. Андрій і так вже втратив близького товариша, кохану дружину і дочку. Він більше не може дозволити чужий жадібності диктувати свої умови миру, які несуть лише смерть і безвихідь.

Серіал Агент (2013) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Агент (2013)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Агент (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Агент (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Агент (2013)