Хімік всі серії

Мелодрама Хімік  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
9 августа 2010
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Хімік »:

Дмитро Горюнов перспективний і талановитий хімік-винахідник, який стоїть на порозі геніальної розробки. Але для продовження своїх досліджень, вченому не вистачає фінансових вливань. Діма починає пошуки багатого спонсора, якого зацікавить його проект. Невдачі та провали змушують молодого людини на час відкласти грандіозні плани і стати на слизьку і небезпечну доріжку. Він починає розробку унікальної зброї масового ураження. Секретна інформація про це потрапляє в ФСБ.

Справа доручається досвідченому оперативнику Михайлу Зуєв, який пускається на пошуки невловимого «Хіміка». Кохана дівчина слідчого стає однією з перших жертв тієї смертоносної розробки. Розпач, душевний біль, йому не передати, що він відчуває. Поховавши ту, яка повинна була стати його подругою життя і швидше за все матір'ю його дітей. Він не пробачить злочинця, який забрав у нього найдорожче і найкраще. Тепер виявлення зловмисника і вбивці є для сищика особистої помста за втрату коханої. А тим часом божевільний геній зла, увійшов у смак і азарт і відкриває підпільну лабораторію, в якій буде вести подальші досліди.

Серіал Хімік 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Хімік » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Хімік 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хімік всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хімік онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хімік (2010)