Її серце

Фільм мелодрама «Її серце »:

Вікторії всього 22 роки і у неї грандіозні плани на майбутнє. Амбітна особа працює ведучою на радіо, а вечорами любить зависати в компанії друзів. Одного разу під час прямого ефіру героїні несподівано стає погано. Її везуть в лікарню, де Вікі діагностується серйозний поріг серця і жити їй залишилося зовсім небагато, якщо не зробити термінову операцію. Лікарям вдається знайти відповідного донора, якої стає нещодавно загибла жінка в автокатастрофі. Все пройшло цілком успішно, пацієнтка йшла швидко на поправку.

Чужий орган непогано приживається. Поруч з нею її коханий Денис, який не відходив від коханої протягом усього реабілітаційного періоду. Несподівано у Віці прокидається талант до мистецтва, вона починає непогано малювати, чого раніше не було. Наречений же зауважує, що і характер нареченої змінюється. Це вже не безбашенная і весела дівчинка, яка обожнювала нічне життя, тепер все змінилося. Останньою краплею терпіння для Дениса стає визнання коханій про те, що вона відчуває дивне почуття, що у неї є дитина і їй необхідно про нього подбає. Як же далі жити їй з чужим серцем у грудях, який диктують їй свої умови, зобов'язання? Захоче Віка, змириться?

Дивитися фільм «Її серце » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Її серце онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Її серце дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Її серце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Її серце (2010)