Небо вимірюється милями

Фільм военный, история «Небо вимірюється милями »:

Головний герой геніальний конструктор, створив найдосконаліший у світі вертоліт. Слідом за цим дітищем було не менш унікальна розробка літального апарату. Його винаходами захоплюються, і Ігор Сікорський не став винятком. Для вітчизняної авіації, ім'я останнього, така ж значуща, як Корольов для космонавтики. Сюжет розповість про долю і діяльність відомого радянського вертолітного інженера-конструктора Михайла Міля. Складно посперечатися з очевидним фактом на сьогодні, що вертольоти незамінні в частих випадках і ситуаціях.

Але так було не завжди. Ще в середині минулого століття люди задавалися питанням кому потрібні ці дивні розробки. Адже від них немає користі і випускати їх не рентабельно. Тернистий шлях талановитого самородка авіаконструктора, який протягом своєї долі долає сумніви і недовіру до оточуючих, тісно переплітається з його драматичною особистим життям. Миль завжди був зачарований голубим небокраєм і впевнено йшов до своєї мрії. І все ж незважаючи на всі складні труднощі, бюрократичні підніжки і інтриги він зміг домогтися бажаного і не зламатися, а ще своєю завзятістю і назавжди кардинально змінити світову авіацію. Так що йому було що заповідати продовжувачам його справи і нащадкам.

Дивитися фільм «Небо вимірюється милями » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Небо вимірюється милями онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Небо вимірюється милями дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Небо вимірюється милями онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Небо вимірюється милями (2019)