Іван Васильович змінює професію (1973)

Мелодрама Іван Васильович змінює професію (1973) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
17 сентября 1973
Країна:
СССР
Жанр:
фантастика, комедия, приключения
Режисер:
Тривалість:
91 мин.

Фільм фантастика, комедия, приключения «Іван Васильович змінює професію (1973)»:

Тимофєєв геніальний інженер-винахідник, який давно вже працює на своїм унікальним творінням «Машиною часу». І ось після чергового експерименту трапляється довгоочікуваний прорив, який навіть самому творцеві складно повірити. Він ніяк не очікував, що його конструкція дозволить стерти час і не виходячи з дому потрапити в далеке 16 століття, прямо в палати Івана Грозного. Ось тільки поряд з такими значними подіями в ту епоху абсолютно випадково потрапляє сусід Тимофєєва – Іван Васильович Бунша і квартирний злодій і авантюрист Жорж Милославський.

Пенсіонеру общественнику доведеться на час замінити владного владику, поки сам цар прохолоджується в сучасній Москві в очікуванні поки конструктор полагодить своє універсальне пристрій, який було пошкоджено зброєю одного з царських воїнів і зможе відправити його назад. А поки Жоржу і Бунше доводиться брехати, фантазувати, і викручуватися, щоб вижити в тій суворої реальності, коли за будь-яке невірне слово голова злітала з плечей. Тут ще героя вибиває з колії раптове рішення коханої дружини піти від нього до відомого режисера. Але чи правда це все або тільки бажаний плід уяви?!

Дивитися фільм «Іван Васильович змінює професію (1973)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Іван Васильович змінює професію (1973) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Іван Васильович змінює професію (1973) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Іван Васильович змінює професію (1973) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Іван Васильович змінює професію (1973)