Тобол (2020) всі серії

Мелодрама Тобол (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
26 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история «Тобол (2020)»:

Дія пригодницького серіалу відбувається в епоху петровських перетворень. В саме серце суворої і непокірної Сибіру відправляються сміливці Ілля Маланін, Павло Табаков, Дмитро Назаров і багато інших безстрашні герої. Минуло зовсім небагато часу з того знаменного моменту, як армія Великого Петра Першого здобула нищівну перемогу під Полтавою. Тоді тисячі взятих у полон шведів заслали в Сибір. За наказом государя туди ж відправляється самозакоханий і честолюбний поручик Іван Демарин, який мріяв відзначитися в першому ж бою.

Замість заповітної мрії він змушений підкоритися наказу царя та приєднатися до експедиції за золотом, зібралася у віддаленій глибинці - Тобольську. Там же трудитися геніальний і обдарований картограф, знавець історії і архітектури Ремезов. Амбіційний Іван з першого погляду закохується в його юну дочку-красуню Марію. Місія, яка спочатку задумана, як виключно мирний захід, дуже скоро приймає вчинене інший оборот. Підступні інтриги, які плете місцевий губернатор, зіграє з ним злий жарт. Ситуація вийде з-під контролю, коли російський загін зіткнеться з сильним противником джунгаров.

Серіал Тобол (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Тобол (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Тобол (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тобол (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тобол (2020)