Хрещення Русі всі серії

Мелодрама Хрещення Русі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
8 квітня 2018
Країна:
Росія
Жанр:
документальний
Тривалість:
45 хв.

Серіал документальний «Хрещення Русі »:

Документально-ігровий фільм переносить глядача в далекий 988 рік. Саме в цей знаменний час на території Стародавньої Русі офіційно було прийнято і почало своє поширення християнство. Ця подія стала початком важливих політичних і культурних перетворень у країні. Тоді князь Володимир Святославич намагався об'єднати під свої знамена багато розрізнені князівства і племена, що жили по сусідству відокремлено. Але такої великої мети заважало те, що кожних їх представників тих чи інших малих народів мав свій набір культів і вірувань, що стало каменем спотикання і надалі могло призвести до незворотних наслідків та ворожнечу серед населення.

Тому жителям Русі потрібно було повірити в єдиного Бога, але якого поки ще невідомо. Володимир, якого згодом у народі кликнуть Хрестителем, бал не першим правителем, який схилявся в бік християнства. Коли його бабуся: княгиня Ольга прийняла хрещення під час свого приїзду в Константинополь. Тоді мудра жінка, яка виявилася ще і далекоглядної правителькою хотіла звернути росіян в цю благородну віру. Але тоді вона не знайшла підтримки і соратників в своєму народі. І навіть її рідний син Святослав Єгорович зволів залишитися язичником і відмовився від материнської ідеї.

Серіал Хрещення Русі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Хрещення Русі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Хрещення Русі 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хрещення Русі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хрещення Русі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хрещення Русі (2016)