Чужі рідні всі серії

Мелодрама Чужі рідні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
25 июня 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Чужі рідні »:

Балет для Юлі — це цілий неповторний світ, повітря, життя, про яке вона мріяла. Що може бути прекрасніше мови танцю, в кожному русі якого можна пережити історію любові, болю і всіх райдужних емоцій. Потрібно просто вміти слухати тіло, дати йому волю розказати, та воно не підведе. Грація і краса, шлях для звільнення. Дівчина хотіла стати балериною і тепер вона на початку свого зоряного шляху, ведена заповітним і гаряче улюбленою справою. Її мама сувора і досвідчена хореограф, яка пожертвувала успішною кар'єрою заради дочки, покладаючи на неї всі свої надії і звершення.

Зараз всі сили спрямовані на те, щоб її дівчинка пройшла відбірковий тур, що дозволить переможниці отримати шанс і перспективу брати участь у закордонному турі. Єдине що бентежить Юлю, це те, що вона не може бути собою. Їй хочеться свого вибору, але мати обмежила її. У неї постійне почуття провини перед останньою, ніби вона їй повинна заради тієї жертви. І тепер вона її флагман у втіленні тріумфальних мрій. Довгі роки вона посилено працює заради одного моменту, але годину слави стане повним провалом і тоді Юлька вирішує для себе, що хоче померти і не може жити так далі. Але спроба трагічного суїциду обертається для неї іншою подією і зустріччю, яка назавжди змінить її.

Серіал Чужі рідні 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Чужі рідні » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужі рідні 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужі рідні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужі рідні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Чужі рідні (2018)