Оплачено коханням всі серії

Мелодрама Оплачено коханням  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
8 июня 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама, драма «Оплачено коханням »:

Головні герої стають учасниками драматичної історії, що оповідає про двох зневірених персонажів, які зуміли знайти в собі сили пережити чорну смугу в їх долі, зловити позитивну хвилю, знайти свою половину, щастя і розуміння. Тамара думала, що не виживе. Вона мати, яка втратила свою дитину. Нещодавно загинула її дочка, і мати віддала перевагу замкнутися в собі. Вона нікого не підпускає до себе, живучи в замкнутому просторі свого свідомості, весь час перечитуючи листування улюбленої дочки і спілкуюся з її віртуальними друзями. Щонеділі Тамара відвідує могилу Ірини.

Випадкове знайомство вбитої горем матері з Геннадієм, батьком одинаком, який намагається вилікувати доньку-інваліда, вселяє надію в душу Томи, що вона може почати нове життя. Теж саме намагається зробити чоловік, який нещодавно вийшов з в'язниці і бачить сенс свого існування допомоги коханої дочки. Зовсім чужі люди зі зламаними долями, які знаходять один в іншому вдохновеннее, зміст і підтримку, починають потихеньку відтавати і більше позитивніше вдивлятися в майбутнє. Кохання окрилює, робить сильнішим і буквально творить чудеса, потрібно просто довірити, дати собі шанс і не боятися помилятися.

Серіал Оплачено коханням 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Оплачено коханням » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Оплачено коханням 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Оплачено коханням всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Оплачено коханням онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Оплачено коханням (2011)