Я тебе знайду (2019) всі серії

Мелодрама Я тебе знайду (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 февраля 2019 20 июня 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Я тебе знайду (2019)»:

Ліля — щаслива молода жінка, яка вийшла заміж за успішним чоловіком Кирилом. Люблячі дружини живуть душа в душу і радіють кожному дню проведеним разом. Нещодавно в їхній сім'ї з'явилася друга дитина — чудова донечка. Одного разу, героїня фільму «Я тебе знайду» зустрічає свою шкільну подругу Вікторію, і ділиться з нею своїми прекрасними новинами. Довірлива Лілія навіть подумати не могла, що її подруга дуже заздрісна і підступна особа. Відразу після зустрічі з Вікою, трапляється пожежа в будинку героїні в результаті якого гине її дочка.

Поліція, всі родичі та знайомі вважають що дівчинка загинула страшною смертю, і тільки мати не вірить висновком експертів. Вона пам'ятає, що під час пожежі ліжечко донечки була порожня — а це значить що дівчинка жива. Відчайдушна Ліля безуспішно намагається знайти дитини, і просить допомоги у чоловіка і поліції. Але їй ніхто не вірить, навіть власний чоловік вважає божевільною. Через десять років, серце матері не заспокоїлося, вона як і раніше сподівається відшукати свою дівчинку. Одного разу вона зустрічає Вікторію і знайомиться з її десятирічною дочкою Катею, дуже схожою Лілю. Мати одразу відчула, що Віка вкрала Катю. Тільки довести це буде дуже не простою. Їй належить подолати безліч труднощів і випробувань, що б хоч наблизиться до рідної людини...

Серіал Я тебе знайду (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я тебе знайду (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я тебе знайду (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я тебе знайду (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я тебе знайду (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я тебе знайду (2019)