DANCE Революція

Мелодрама DANCE Революція  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
танцевально-музыкальное шоу
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«DANCE Революція »:

Танцювально-розважальне шоу, в якому може прийняти участь будь-хто, для кого сам факт танцю виступає, як спосіб самовираження і пристрасті. Проект не передбачає вікових обмежень або якого-небудь стилю. Унікальним сегментом цієї програми є інноваційна технологія 360 градусів, коли аудиторія може спостерігати за кожним танцювальним номером з ракурсів 128 відеокамер і бачити красу виконання у всіх дрібницях. Такого ще не було на телебаченні.

Всі камери спрямовані на учасника і фіксують самі видовищні моменти номери. Майстри оцінюють всі виступи, висловлюючись про всі плюси і мінуси побаченого. Суперникам доведеться подолати кілька етапів, щоб стати переможцем і отримати звання кращого танцюриста: це відбір, поєдинки та фінал. За умовами проекту, щоб пройти в наступний етап, потрібно отримати схвалення трьох Майстрів. Якщо виконавець отримав одне «Так» – то він автоматично відраховується, у випадку двох схвалень, отримує ще один шанс і тільки три «Так» гарантує право на боротьбу за перемогу. До журі увійшли: педагог і хореограф-Сергій Полунін, співачка Віра Брежнєва і актриса Алла Сігалова. Не пропустіть яскраве видовище, нудно не буде!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » DANCE Революція (2020)