Острів героїв (2020)

Мелодрама Острів героїв (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 травня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
реаліті-шоу
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Острів героїв (2020)»:

На вітчизняному канаті ТНТ стартує нове розважальне шоу в реальному часі, де постануть перед глядачем 8 популярних блогерів, які вирушили виживати в суворих умов незаселеного острова. Чи зможуть ті, хто буквально живе у віртуальному світі соціальних мереж, прожити певний час без інтернету, зв'язку і комфорту інноваційних технологій. Адже в суворих реаліях доводиться покладатися тільки на себе, добуваючи їжу, яку треба зловити, знайти або просто добути. Всі добровольці і підкорювачі всесвітньої павутини скоро опиняться на острові під назвою Мого-Мого, розташований в Перловому архіпелазі Панами.

З собою учасникам дозволено взяти тільки одну річ, яку вони вважатимуть найважливішою для себе. Тепер кожен день їм доведеться буквально виживати і брати участь у важких випробуваннях. Один раз на тиждень загальним голосуванням буде вирішено, хто покине проект, до фіналу дійде самий витривалий і сильний. Найцікавіше полягає в шоу, це наявність камер Go Pro у кожного із суперників. Таким чином протягом всього перебування хлопців на мальовничому острівці, у них буде можливість знімати свій власний контент. А це означає аудиторія побачить два погляди на все, що відбувається: творців програми та самого блогера. Не пропустіть, буде цікаво.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Острів героїв (2020)