Гра на виживання (2020) всі серії

Мелодрама Гра на виживання (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
31 августа 2020
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, приключения
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал триллер, приключения «Гра на виживання (2020)»:

Інтригуюча реаліті-шоу, з особливим сюжетом. В одному можна бути точно впевненим, що все, що відбувається на екрані захопить глядача з перших хвилин перегляду. Дійових осіб буде досить багато і переживати доведеться за того, хто буде найбільш симпатичний і харизматичний. Кожен показаний епізод своєрідний квест, який потрібно пройти і постаратися виявитися в числі найбільш витривалих і заповзятливих. Інтрига не відпустить аудиторію до кінця. Уява буде малювати передбачувану розв'язку, але кожен раз вона буде непередбачуваною. Учасники, які погодилися в цю гру, пізніше зрозуміють, наскільки все складно.

Не всі зможуть витримати тернисті випробування на просторах відчуженої території від звичного і комфортного існування і всіх благ цивілізації. Хоча спочатку випробувати себе на міцність виявиться більше, ніж достатньо. Пройти ці кола пекла зможуть тільки найвідчайдушніші і сильні духом. І все це заради запаморочливого призу переможцю - 1000000 євро. Спочатку ведені мрією про гроші суперники думають, що зможуть подолати всі, але потім вони забудуть про всі свої бажання. Адже спочатку пріоритетом був саме заповітний лимон, а тепер все це і зовсім відпадає. Вони потрапляють в місцевість, де немає мобільного зв'язку, а, щоб приготувати їжу, треба добути її, підстрелити, зловити або придумати ще якийсь спосіб. Коротше легко не буде однозначно.

Серіал Гра на виживання (2020) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Гра на виживання (2020)» онлайн всі серії

  • 40
Серіал Гра на виживання (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гра на виживання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гра на виживання (2020)