Сторіз всі серії

Мелодрама Сторіз  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
10 августа 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Сторіз »:

Захоплюючий і інтригуючий скетчком покаже, всім тим, хто вміє цінувати гумор і жарти, комедійні замальовки з життя провідних персонажів. Всі учасники історії люди самих різних статусів, уподобань та інтересів. Шанувальники зможуть побачити в новому амплуа, таких зірок, як Юля Міхалкова, Ігор Чехов, Діма Колчин і інші відомі актори. Творці обіцяють аудиторії незабутніх видовищ і звичайно океан позитиву і гарного настрою. Навіжена активістка буде боротися за екологічний стан довкілля всіма доступними способами.

Безпробудний алкоголік продемонструє фантастичну винахідливість, спрямовану на добування заповітних грамів для чергового похмелитися. Не менш дивним буде дивний вирок якогось судді, який вліпив людині термін за задовге аудіоповідомлення. А блогер бабуся, так захоплена хобі на просторах інтернету, що може дати фору будь-якому юному професіоналові. Буде ще багато чого, що зможе дійсно розсмішити і здивувати фанатів, підкоривши їх серця. Не пропустіть чергову серію, яка гарантує вам незабутній вечір і масу смішних жартів, фраз і сцен.

Серіал Сторіз 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Сторіз » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сторіз 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сторіз всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сторіз онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сторіз (2020)