Міша псує все (2020)

«Міша псує все (2020)»:

Сміх і усмішка продовжують життя. Для тих, хто віддає перевагу смуток, сірість буднів і апатію – позитивному настрою і не проти посміятися, на СТС стартує пізнавально-розважальний проект з безжурним Михайлом Галустяном. Він улюбленець мільйонів, блискучий актор, співак і шоумен, в черговий раз підкорить шанувальників. У кожному випуску його герой, спритний Ведмедик, буде перевтілюватися в новий образ і позбавлятися таким чином від забобонів, міфічних стереотипів, нав'язаних нікому середньостатистичному сімейства Горшковых. Може в різноманітних образах героя, хтось з аудиторії впізнає себе.

В тому, що передача гарантує гарний настрій сумніватися не доводиться, адже це саме корисне комедійне шоу на вітчизняному телебаченні. Вести чесну і відчайдушну боротьбу з загальними помилковими помилками і хитрощами професійних маркетологів, граціозному провідному допомагають зіркові експерти, які є справжніми лікарями, як і інші фахівці. Так що не пропустіть. Буде весело робити цікаві відкриття з завжди перебуває у відмінному настрої паном Галустяном і його вірними помічниками.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Міша псує все (2020)