Від пацанки до панянки 4 сезон

Мелодрама Від пацанки до панянки 4 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
17 лютого 2020
Країна:
Україна
Жанр:
тв шоу, комедія
Режисер:
-
У ролях актори:
-
Тривалість:
60 хв.

«Від пацанки до панянки 4 сезон »:

Через довгих 12 місяців перерви, на новому каналі виходить новий 4 сезон популярного шоу " Від пацанки до панянки (2020). Головними героями проекту стануть представники самого прекрасної статі, які прийшли не шоу, щоб змінити себе і стати справжніми леді. Тут нічого просто так не дається, за все доводиться платити, тільки не грошима, а старанням або ганьбою на всю країну. На проект приходять самі нечемні особистості, які ніколи не вміли поводитися з інтелігентними чоловіками і поважати старших. Єдине, що вміють ці дівчата, це лаятися матом і пити пиво в пабі.

Але прийшов час міняти імідж і внутрішній світ. А почати треба зі зміни оточення, тепер дівчат будуть оточувати педагоги і вихователі, які повинні прокласти їм шлях у нове життя. Але все тільки добре виглядає, насправді героїням доведеться доїти корів, прибирати в стайні, мити свиней, вчиться готувати. Пройти таку школу не кожному під силу, багато здадуться, але ті, хто дійде до фіналу, вже точно змінять своє минуле життя.

В 4 сезоні вихованням дівчат буде займатися новий склад педагогів, але імена поки не розкриті. Все залишається в секреті, відомо одне, це три блондинки з різних сфер зайнятості, але з дуже високим рівнем інтелекту і виховання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Від пацанки до панянки 4 сезон (2020)