Волонтери (2022)

Мелодрама Волонтери (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2022
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Волонтери (2022)»:

На Youtube-каналі «Волонтери про волонтерів» реальні волонтери в особі операторів та акторів створили новий комедійний проект «Волонтери». Він складається з міні-серій, сюжет яких ґрунтується на історіях про роботу українських волонтерів, яким щодня доводиться вирішувати купу непростих завдань та доставляти для захисників все необхідне — від екіпірування та харчування до технічних засобів захисту та ведення розвідки.

Вони в певній мірі також є героями, адже вміють дістати те, чого практично ніде немає і зробити це в максимально короткі терміни. Їхня життя сповнена непередбачуваних та несподіваних пригод, про які можна писати цілі історії.

Так, наприклад, перша серія гумористичного проекту присвячена пошукам дрону для ЗСУ, який потрібен на передовій вже на завтра. І герої, яких зіграли учасники «Ліги сміху» Ігор Ласточкін та Кирило Ганін, доклали всіх зусиль, щоб обов'язково впоратися з поставленим завданням.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Волонтери (2022)