Дикі (2022) всі серії

Мелодрама Дикі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
22 січня 2022
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія «Дикі (2022)»:

Проект «Дікі» – це зухвалі короткометражки про актуальні проблеми суспільства, що дозволяють подивитися на звичайні ситуації з несподіваного боку. Герої з різних історичних годин опинаються в екстремальних умовах, що перетворюється на провокаційний чад та фарс. У кожному оповіданні у цьому кіноальманасі на глядачів чекає непередбачувана і дотепна кінцівка. Кожна серія складається з п'яти-шостих історій, що кидають виклик аудиторії. У скетчах – безліч несподіваних сюжетних поворотів, яскраві персонажі та море незвичайного гумору.

Іноді зовнішність, поведінка та деталі образу героїв у цьому проекті вражають уяву. Різноманітність персонажів вносити додатковий елемент інтриги, адже ніколи не знаєш – хто буде у наступній історії: середньовічна принцеса або веселі гості на сучасному весіллі, людина, яка поїдає землю, або якийсь інший персонаж. Об'єднує їх те, що всі вони по-своєму дикі і мають деяку дивакуватість. Які сюрпризи доведеться побачити глядачам у такому провокаційному та нестандартному проекті? Які виразки сучасного суспільства будуть висміюватися в альманаху, який гарантовано не залишити нікого безразовим?

Серіал Дикі (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Дикі (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Дикі (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дикі (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 1+1 » Дикі (2022)