Любовний трикутник

Фільм мелодрама, комедия «Любовний трикутник »:

Деколи здається романтичні взаємини непомітно для однієї з сторін переростають у безвихідну пастку. Це може статися з самих різних причин, поступово, коли реально усвідомлюєш, що почуття вичерпали себе. Але ти боїшся сказати про це, щоб не зробити боляче уже не коханою половині. А от якщо на шляху зустрінеться дійсно справжня любов? Тоді людина стане перед вибором: залишатися нещасним або кинутися з усіх ніг назустріч своїй долі. Саме про це і йдеться у цьому комедійному сюжеті, який об'єднує в собі три новели.

У першому випадку якийсь хлопчина напередодні весільного торжества мимоволі закохується в незнайому панну, яка буквально примагничевается до нього. Він зачарований нею, та й дівчина відповідає взаємністю, але як бути в такій делікатній ситуації з нареченою? У наступній історії буде розвинений цілий філософський диспут на тему любовних відносин і любові, а адже все почалося з невинною примірки очок в рядовий оптиці. Третій випадок оповідає про милої молодої особи на ім'я Ліза, яка переживає серйозну кризу у родинних відносинах з чоловіком. Героїня вирішує відправитися до лазурного узбережжя, щоб далеко від дому розібратися в тому, що відбувається в її особистому житті. Але побути наодинці з думками на курорті у жінки так і не вийшло, так як вона стає об'єктом пильної уваги настирливого місцевого жителя.

Дивитися фільм «Любовний трикутник » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Любовний трикутник онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Любовний трикутник дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Любовний трикутник онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Любовний трикутник (2019)