Сашина справа

Мелодрама Сашина справа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 квітня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Сашина справа »:

У невеликому містечку зникає хлопчик. Весь місто знаходиться в жаху від даної новини. Волонтери спрямовуються на пошуки дитини, але всі старання виявляються безрезультатними. Поліція довіряє займатися розслідуванням гідного детективу Олександра Гурської, зуміла нещодавно спіймати серійного маніяка, що орудував по всій області. Батьки не можуть заспокоїтися, адже ніхто зі слідчих не може дати точної відповіді, де знаходиться їхній син і є надія побачити малюка живим.

Будь-яка зачіпка виявляється марною. Викрадачеві вдалося без особливих зусиль викрасти семирічного хлопчика непомітно, тому важко уявити, з чого почати пошуки. Слідство тупцює на місці. Саші доводиться по кілька разів за день відвідувати керівництво і виправдовуватися за відсутність результату. Тим часом зникає дочка Гурської. Стає ясно, що діточок викрав один і той же чоловік. Тепер немає сумнівів, що справжній серійний вбивця продовжує організовувати полювання на своїх жертв, а в тюрмі перебуває людина, що не має до справи ніякого відношення. В цей раз божевільний переключився на діточок, тому всі юні жителі регіону в небезпеці. Чи зуміє жінка врятувати хлопців до того часу, як злочинець розправиться з зниклими?

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Сашина справа (2020)