Паризька таємниця

Мелодрама Паризька таємниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
90 хв.

Фільм детектив, мелодрама «Паризька таємниця »:

В парі Марини та Олега все було чудово до того часу, як жінка не з'ясувала про наявність у другої половинки коханки. Бізнесмен вирішив припинити брехню і зізнатися дівчині в зраді. На наступний ранок герой зібрав речі і пішов до молодої дівчини, залишивши дружину одну. Більше року дама плекала надію на те, що друга половинка одумається і прийме вірне рішення, але нічого не виходило Олег був щасливий з Оленою, а новину про намір розлучитися з дружиною і зовсім змусила героїню нервувати.

Колишня сімейна пара розлучається зі скандалом і взаємними докорами, а на наступний ранок Марина дізнається, що чоловік вистрибнув у вікно власного офісу і розбився. Почута історія викликає масу сумнівів у панянки, адже напередодні того, що сталося, вона бачила чоловіка, і той збирався почати нове життя з коханкою, тому не зміг би зважитися на страшний вчинок. В реалістичність почутою версії не вірить і Лена. Щоб знайти справжнього вбивцю і розібратися в посланні, адресованому голові деснянської обом жінкам від імені Олега, дружині і коханці доводиться об'єднатися. Чи є шанс у двох тендітних представниць прекрасної статі докопатися до правди?

Дивитися фільм «Паризька таємниця » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Паризька таємниця онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Паризька таємниця дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Паризька таємниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Паризька таємниця (2020)