Хороший день (2018)

Фільм мелодрама «Хороший день (2018)»:

Звичайний зимовий ранок, приносить деяким жителям курортного містечка масу непередбачених подій, які змінять їхнє подальше життя. Простий водій таксі, дізнається неприємні звістки: його кохана дружина втекла до іншого. Тепер, йому потрібно прийняти найважливіше рішення в житті. Тим часом, в квартиру чарівної Олени, вривається колишній чоловік, який не може жити без неї. Він готовий зробити самий відчайдушний вчинок, щоб відновити сім'ю.

Ось тільки, не все так просто, Олена навіть не думала повертатися до колишнього життя. На іншому кінці міста, Єгор упускає єдиний шанс здійснити свою мрію — стати відомим музикантом. Але саме божевільне ранок виявляється у маловідомого письменника, який вирішив, що його самогубство допоможе підняти попит на його книги...

Дивитися фільм «Хороший день (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Хороший день (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Хороший день (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хороший день (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Хороший день (2018)