Чернетка (2020) всі серії

Мелодрама Чернетка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
2 січня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
фентезі
Тривалість:
45 хв.

Серіал фентезі «Чернетка (2020)»:

Одного разу столичний житель на ім'я Кирило прокидається, і ранок приносить йому найнесподіваніші і абсурдні події. Він міг би багато представити у своєму житті, але таке ніколи?! Його не можуть згадати сусіди, коло друзів і знайомих і навіть красуня, кохана відмовляється визнавати, що у них ще недавно були романтичні стосунки, клятви і любов. Ну ладно подруга, але рідні люди. Вони теж не можуть визнати Кирила, ніби вони й не були його родиною. Незбагненне і таємниче подія кардинально змінює його життя.

Тепер йому ніде жити, так як власник квартири, який був орендований молодим людиною виявився інший чоловік і навіть вірний пес став зрадником і не бачить в ньому господаря. Поступово Кирило починає розуміти, що з ним сталося. Він обраний для унікальною і секретну місію, стати митником між тимчасовими паралелями, яких у Всесвіті незліченна кількість. Чи зможе персонаж влитися в незнайомий йому світ і завести нові знайомства, забувши про близьких, товаришів і все те, що було йому так дорого? І справді блакитна планета всього лише плід людської уяви?

Серіал Чернетка (2020) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Чернетка (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Чернетка (2020) 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чернетка (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чернетка (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чернетка (2020)