Жіночий день

Мелодрама Жіночий день  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
28 февраля 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
81 мин.

Фільм мелодрама, комедия «Жіночий день »:

Добрий і справедливий керівник туристичного агентства Євген почне чергове ранок з неприємної звістки від власників бізнесу. Хоча насправді їм планувалося провести ці 8 годин робочого процесу дещо інакше. Директору наказано скоротити одного зі співробітників, вірніше буде сказати працівницю, так як весь його колектив складається з прекрасних представниць слабкої статі. Мало того, що отриманий наказ ставить Женю у повний глухий кут, так ще він повинен зробити вибір в самий знаменний жіночий день – 8 березня.

По суті, він збирався вітати своїх підлеглих, а не звільняти їх. Але наказ оскарженню не підлягає. Може втеча врятує його?! Але...втекти з офісу начальнику не вдалося, жінки прийшли раніше звичайного, готуючись до свята. На роботу прибули вчасно всі, крім однієї. А може це привід для звільнення. Але і тут все не просто, нею виявляється красуня і розумниця Оленка, до якої Євген давно відчуває ніжні почуття, але поки що не знайшов у собі сміливості зізнатися в цьому. Що ж робити? Як він може образити милих дам у це радісне торжество? Складна дилема, в якій немає жодної лазівки.

Дивитися фільм «Жіночий день » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жіночий день онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жіночий день дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіночий день онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жіночий день (2013)