Танці з зірками 7 сезон

«Танці з зірками 7 сезон »:

Осінь вже наступає на п'яти іде лету і несе з собою нові розважальні сезони для нетерплячого глядача. На телеканалі «1 + 1» стартує танцювальний проект, за яким стежить практично вся країна. Творці шоу вже розсекретили імена трьох суддів, які мають виносити нелегкі рішення і визначити переможця. Так до складу журі увійдуть: Влад Яма, Катерина Кухар та Григорій Чапкіс. Щотижня аудиторію чекає океан яскравих, святкова атмосфера та незабутніх вражень, сплески переживань і хвилювань за улюблену пару.

І не тільки це приваблює шанувальників дивовижного і інтригуючого шоу: непередбачуване перевтілення самих учасників, їх запал, бажання бути першими і складність виступів. За умовою проекту, 14 танцюристів професіоналів на час конкурсу стануть парами такого ж кількості відомих в країні особистостей. Від туру до туру ними вивчаються нові танцювальні стилі, підбираються під нього образ і на виході повинно вийти справжній професійний викид емоцій, щоб все побачене залишив після себе шлейф захоплення і захоплення. Адже майстерність буде оцінюватися не тільки знавцями, але і глядацькою аудиторією, а це вже більш прискіпливий суддя. Напруга вже витає в повітрі. Не пропустіть, буде цікаво.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 1+1 » Танці з зірками 7 сезон (2020)