Аферисти в сітях 5 сезон

Мелодрама Аферисти в сітях 5 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
Дві тисячі двадцять
Країна:
Україна
Жанр:
реальне ТБ
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
60 хв.

«Аферисти в сітях 5 сезон »:

Шанувальників інтригуючого шоу, п'ятого сезону – знову чекають зухвалі інтернет-афери, непередбачувані розслідування, безстрашні вчинки провідною в самих несподіваних і небезпечних ситуаціях. Шахраї не дрімають і щоразу вигадують авантюрні схеми, яким доводиться тільки дивуватися. Ведуча проекту Олена-Крістіна Лебідь може з упевненістю стверджувати, що з фантазією у підприємливих авантюристів все в порядку. У першому сезоні дівчина змогла розплутати близько тридцяти афер, а в одному з них навіть встигла взяти участь, не підозрюючи про це. Складно уявити, але одного разу вона напоролася на дивне оголошення про продаж її спідньої білизни.

Це лише свідчить про те, що зухвалості шахрайських варіацій немає меж і часом вони переходять всі межі. І якщо Вам цікаво дізнатися, чим же закінчилася ця забавна історія, то не пропустіть прем'єрні випуски. Вже не перший рік творці програми і сама Лєна ловлять обережних і хитрих аферистів у всесвітній мережі з сайтів купівлею-продажу, тих хто промишляє на терені сервісів знайомств і навіть невірних подружжя. Головне вміти розпізнати того, хто намагається обдурити і втягнути довірливу жертву в спритно розставлені мережі від простого обивателя. Тут все по-справжньому: спритні особистості, які чекають довірливих простаків і вміння провідною і її помічників вивести таких умільців на чисту воду. Не пропустіть, буде цікаво!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТВ Шоу » Аферисти в сітях 5 сезон (2020)