Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» всі серії

Мелодрама Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун»  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 апреля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
приключения, военный
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал приключения, военный «Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» »:

Досвідчений розвідник набирає свою команду з молодих та амбітних дівчат, які жадають дій. Групі доручається виконати таємно і термінове завдання по знищенню німецького складу боєприпасів і пального. Капітан-герой Суслов професійний диверсант, на рахунку якого не одна успішно проведена операція. Але чергове завдання виявиться самим складним і практично нездійсненний порівняно з тим, що йому доводилося стикатися раніше. Треба непомітно пробратися у ворожий тил і підірвати весь запас пального противника.

Офіцер не звик обговорювати накази приступає до здійснення плану, але для початку вибирає з молодих і гарячих голів найбільш підходящих до себе в групу. До її складу увійдуть: снайпер Весніна, сапер Скорика, радистка Аріна і симпатичну провідницю Серафиму. Всі вони молоденькі, але вже не раз побували в бою і готові в рішучий момент без роздумів не тільки ризикнути життям, але і віддати її за улюблену Батьківщину. Всі вони прекрасно знають, що можуть не повернутися назад, але ще не представляють з яким жорстоким і безжальним ворогом в особі майора Кунца їм доведеться зіткнутися. Чи зможуть червоноармійці досягти поставленої мети або їх жертви даремно?

Серіал Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Завдання особливої важливості: Операція «Тайфун» (2013)