Сьома симфонія (2021) всі серії

Мелодрама Сьома симфонія (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
8 ноября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
военный, музыка, драма, история
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал военный, музыка, драма, история «Сьома симфонія (2021)»:

У Ленінграді закінчилася перша блокадна зима. У місті морок і відчуття смерті. Весною 1942 року видатний диригент Великого симфонічного оркестру радіокомітету отримує відповідальне завдання від радянської влади – виконати в обложеному місті справжній гімн красі життя всупереч жорстокості – сьому симфонію Шостаковича. Це завдання видається нездійсненним. Від оркестру залишилося лише кілька музикантів, а решта представників славетного складу померла від голоду, пішла на фронт або зникла безвісти. Але концерт необхідно провести, попри все, і прогриміти на весь світ.

Союзники та противники повинні почути, що Ленінград живий. На допомогу керівникові оркестру Карлу Еліасбергу надіслали офіцера НКВС Анатолія Серьогіна. Ця людина втратила всю сім'ю в ході одного нальоту, тому тепер вона розлючена на весь світ. Долі його та Карла раніше перетиналися. Саме Серьогін командував арештом дружини майстра. Незважаючи на взаємну ворожість і недовіру, диригент і офіцер НКВС повинні зробити неможливе. Спільно знайти в блокадному Ленінграді музикантів, які не вистачають, забезпечивши прем'єру Сьомої Ленінградської симфонії. Нехай ворог бачить, що радянських громадян не можна зламати.

Серіал Сьома симфонія (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Сьома симфонія (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Сьома симфонія (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сьома симфонія (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сьома симфонія (2021)