Почуй мене (2020)

Мелодрама Почуй мене (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
приключения, драма, фантастика
Тривалість:
128 мин.

Фільм приключения, драма, фантастика «Почуй мене (2020)»:

Дія фільму розвивається навколо юного Васі, який в компанії своїх батьків перебирається жити в глухе село, де по закінченні революції 1917 року вціліло лише кілька будинків. Тут головний герой фільму бачить зовсім інший світ, відмінний від того, в якому він жив раніше, серед нових знайомих Васі виявляється і жорстокий співробітник НКВС – це людина, натхненні революційними ідеями, цинічно розправився з більшою частиною населення селища.

Вася разом зі своєю сестрою пройде крізь час і простір, щоб на власному прикладі зрозуміти, що таке життя без електрики, води і інших благ цивілізації...

Дивитися фільм «Почуй мене (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Почуй мене (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Почуй мене (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Почуй мене (2020)