Кома

Мелодрама Кома  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
фантастика, фэнтези, боевик, приключения
Режисер:
Тривалість:
111 мин.

Фільм фантастика, фэнтези, боевик, приключения «Кома »:

На самому початку оповіді перспективний столичний архітектор потрапляє в незрозумілу аварію. Прокинувшись, він виявляє, що опинився в дуже дивному світі, кардинально відрізняється від звичної реальності. Цей світ існує тільки на основі уривків пам'яті тих бідолах, які опинилися в пастці власного тіла - глибокій комі. Пам'ять людини важко назвати чимось стабільним – нерідко вона підтасовує факти, граючи з нами злі жарти. Таким є і простір, в якому опинився головний герой вітчизняного фільму «Кома». Воно являє собор шматки спогадів різних людей.

Тут річки, величезні гори і міста-мільйонники можуть уміщатися в одному невеликому приміщенні, а будь-які закони фізики діють абсолютно непередбачуваним чином. Що робити? Кому довіряти? І як відшукати шлях в реальний світ? Тут не можна бути в чомусь впевненим до кінця, адже будь-яка подія спотвореним сприйняттям конкретної людини, з чиєю пам'яттю воно пов'язане. Нашому героєві належить з'ясувати, підпорядковується чи простір, в якому він опинився, хоч якимось законам. Він буде запекло боротися за життя і навіть зуміє зустріти справжню любов. Але головне питання в іншому... чи Зможе хлопець знайти, нарешті, вихід у реальний світ? І на які жертви доведеться піти, щоб звільнитися з такого незвичайного і вкрай небезпечного полону?

Дивитися фільм «Кома » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кома онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кома дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кома онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кома (2020)