Харчоблок (2021) всі серії

Мелодрама Харчоблок (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
19 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, фантастика
Тривалість:
50 мин.

Серіал триллер, фантастика «Харчоблок (2021)»:

Вся країна зосереджена на Олімпіади-1980. А дітей направляють в піонертабору. Все-таки настало літо. Тим часом в піонертаборі «Буревісник» на Волзі теж з'являється новий потік хлопців. Щуплий і сором'язливий Валерка не особливо-то був радий відправитися сюди на відпочинок. Нещодавно у підлітка помер брат, який працював в «Буревіснику» вожатим. Крім того, у молодої людини не складаються стосунки в колективі. Але існує й інша причина: як-то вночі хлопець стає свідком того, як його сусід по корпусу Льова п'є кров товаришів.

І взагалі кояться немислимі події. Діти таємниче пропадають ночами, а потім все-таки повертаються, але вже не тими, що були раніше. Сп'янілі річної свободою і товариством один одного вожаті не звертають уваги, що у ввірених їм загонах стають реальністю старі піонерські страшилки. Керівники табору вдають, ніби не помічають містики. З'ясовується, що все місцеве простір заповнений вампірами, які, як не дивно, відрізняються партійною дисципліною. Розслідувати і якось виправляти чортівню в «Буревіснику» змушений хлопчик Валера за допомогою вожатого Ігоря. Спочатку їм необхідно зрозуміти, чи є в таборі будь-хто, кому можна довіряти.

Серіал Харчоблок (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Харчоблок (2021)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Харчоблок (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Харчоблок (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Харчоблок (2021)