До самого сонця (2021) всі серії

Мелодрама До самого сонця (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
1 ноября 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «До самого сонця (2021)»:

У 1970-х роках амбітний музикант-початківець Андрій Замятін шукає способи, як пробитися до слави. Його мета грандіозна – стати зіркою радянської естради. Життя складається несподівано і приводить цю людину до піонерського табору. До дітей цей цинічний чоловік завжди був байдужим. Тому він упевнений, що єдине бажання, яке викличе перебування його у таборі – це швидше виїхати додому. Але щирі веселощі на конкурсах, забавні витівки хлопців, душевні посиденьки біля вогнища, сонце та море, симпатичні дорослі вожаті змінюють ставлення героя до цього місця та до людей загалом.

Музикант намагається насолоджуватися кожної миті, проведеної в таборі, і це в нього виходить. Втім, Замятін намагається не відволікатися від свого покликання. У дитячому піонерському таборі в молодої людини з'являється справа, яка, можливо, змінить його музичну кар'єру. Так чи інакше, спілкування з хлопцями та місцевими працівниками сильно змінило характер та уявлення про життя Андрія. Він стане учасником повчальної та сентиментальної історії про юність, дружбу та перше кохання. Як складеться доля музиканта? Які сюрпризи чекають на цю людину? Чи знайде він щастя в особистому житті та кар'єрі?

Серіал До самого сонця (2021) 1- 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «До самого сонця (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал До самого сонця (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися До самого сонця (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » До самого сонця (2021)