Се ля ві (2021) всі серії

Мелодрама Се ля ві (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 січня 2021
Країна:
Україна, Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Се ля ві (2021)»:

У молодої і привабливою Сніжани Соболєвої - впертий і вольовий характер. Красуня користується популярністю у сильної статі. Але на неї обрушуються випробування в особисте та сімейне життя. Героїня не має наміру з ними миритися і продовжує їм чинити опір. Подумати, що зробити нічого не можна, сказати «се ля ві», що в перекладі означає «таке життя», і безвольно припинити боротьбу, віддавшись на волю долі і прийнявши несправедливість життя, не в правилах цієї сильної особистості. Вона часто помилялася і розчаровувалася в людях, переживала зраду і виявлялася жертвою маніпуляторів.

Посміхатися і довіряти оточуючим стає все важче. Але вольовий погляд і незмінно горда постава залишаються відмінними зовнішніми рисами Сніжани і зберігаються навіть в період потужних ударів життя. Дівчині не раз доведеться робити доленосний вибір, вплинути на саму Соболєву і її близьких. Так, їй не відомо, що чекає за черговим життєвим поворотом - чергова трагедія чи довгоочікувана удача. Уперта дівчина все одно вірить в можливість особистого щастя і продовжує домагатися його. А головне, чого шукає героїня - любові. Її чоловік повинен цінувати її і бути надійною опорою

Серіал Се ля ві (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Се ля ві (2021)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Се ля ві (2021) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Се ля ві (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Се ля ві (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Се ля ві (2021)