Сонячні дні всі серії

Мелодрама Сонячні дні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Сонячні дні »:

Мелодраматичний серіал розповість історію молодої і сильної жінки, яка не дивлячись на всю зовнішню крихкість має вольовий характер і не дозволяє життєвим негараздам ​​зломити себе під вагою проблем. Світлана досвідчений і вмілий ріелтор, яка відмінно знає ринок нерухомості і за довгі роки професійної діяльності на цьому непростому поприщі обзавелася безліччю клієнтів, друзів і обросла корисними знайомствами. Її бізнес успішно процвітає приносить непогані дивіденди і це не дивно, адже Світу має знайти підхід до кожної людини і догодити йому.

Вона заповзятлива, непохитність і при цьому абсолютно непередбачувана творча натура. Але одного разу доля внесе в її насичену і звичне життя деякі корективи, зробивши її більш райдужною. Артем Бовенко відома медійна особистість. Він привабливий, заможний і прекрасний актор. Випадкове знайомство двох самотніх сердець, народжує ніжні почуття і велику любов. Світла здається, що щастя на відстані витягнутої руки, але все не так просто, як хотілося б. Вихор змін вже недалекий і принесе з собою не найкращі вести і випробування.

Серіал Сонячні дні 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сонячні дні » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сонячні дні 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сонячні дні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сонячні дні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сонячні дні (2020)