Шоу про кохання всі серії

Мелодрама Шоу про кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 июня 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Шоу про кохання »:

Любов Кудряшова, скромна і непримітна провінціалка, яка живе в невеликому містечку. Її нудне і буденне існування, нічим не відрізняється від багатьох її земляків: ті ж радості, печалі, проблеми та надії. Але все в житті жінки міняється кардинальним чином, коли один з медійних та зіркових особистостей під час інтерв'ю згадує героїню, як свою першу любов. Люба одразу ж ставати об'єктом всенародного інтересу. Так вона отримує можливість відправитися в столицю для того, щоб взяти участь у популярному шоу, де зіткнеться з абсолютно незнайомим і чужим їй світом.

Це паралель гламуру, піару, отримання заповітного будь-якою ціною, які будуть дивним чином уживатися з щирими емоціями, простими людськими радощами і забутими цінностями. Перед Будь-якою постане складна дилема: їй належить зробити вибір – втекти в звичну їй життя, забувши про все побачене або підіграти суворої реальності і піти з головою в повну інтриг і каверз гру, яка можливо допоможе вирішити значні проблеми рідного міста. Прийняти правильне рішення буде нелегко, але вона постарається слідувати покликом серця і шляхетних спонукань.

Серіал Шоу про кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Шоу про кохання » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Шоу про кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шоу про кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шоу про кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шоу про кохання (2020)