Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020) всі серії

Мелодрама Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
3 января 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020)»:

Глядач чудово пам'ятає історію юного ентузіаста Володі Патрикеева, який був гарячим прихильником англійського детектива Шерлока Холмса і намагався в точності слідувати безвідмовної схемою дедуктивної методики відомого детектива. Тоді в роздирається революційними заворушеннями Одесі, молодий чоловік намагався робити свої перші кроки, намагаючись потрапити в кримінальний розшук і мріючи розкрити якесь гучне злочин. З того часу спливло багато води. 1946 рік. Дія нового фільму відбувається через два десятки років.

Вже подорослішав і змужнів герой продовжує боротися з кримінальним світом. На частку Володі, довелося чимало переживань і випробувань: відсидівши у в'язниці в 1937 році, будучи зарахованим після в штрафбат, в якому він і пройшов майже всю війну, а потім закінчив її в роті розвідників. Чоловік повертається з армії і звичайно занурюється в розслідування складних злочинів під керівництвом зовсім молоденького сержанта Євгена Красавіна. Їх перша спільна справа, яке здавалося незначним спочатку про сурогатної горілки, заполонила все місто, виводить напарників на столичну верхівку. І якщо не зупинити жадібних елементів зараз, то може відбутися великий геополітичний скандал.

Серіал Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020)» онлайн всі серії

  • 30
Серіал Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зелений фургон. Зовсім інша історія (2020)