Мосгаз. Катран (2020) всі серії

Серіал детектив «Мосгаз. Катран (2020)»:

Дія кримінального серіалу відбувається в 1978 році, СРСР. Бравий і досвідчений сищик Іван Черкасов на пару зі своєю помічницею Сонею Тимофєєвої продовжує займатися улюбленою справою, розслідуванням заплутаних і безнадійних справ. Майор людина, яка не шукає легких шляхів і звичайно в черговий раз він отримує практично нездійсненне завдання, оголосивши війну підпільному казино, куди його призводить вбивство. У ті часи цей незаконний вид діяльністю на злодійському жаргоні називався «Катран». Потрапити туди могли лише обрані і за спеціальним запрошенням.

Тут слідчому знадобиться зовсім інша тактика і тоді в гру входить безстрашна Соня, яка повинна буде потрапити в небезпечну оточення під прикриттям і стати там «своєї». Тепер їй потрібно відповідати гламурному суспільству, але найважливіше це діяти наміченим планом, хоча в її ситуації приходиться більше грати спонтанну роль в залежності від того, що відбувається. Але крім роботи в житті Сонечки несподівано з'являється і любов, які вносить деякі корективи в її досконалу легенду. Черкасов також не втрачає часу і застосовує свої безвідмовні методи на шляху до мети.

Серіал Мосгаз. Катран (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Мосгаз. Катран (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мосгаз. Катран (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мосгаз. Катран (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мосгаз. Катран (2020)