Драйв всі серії

Серіал боевик «Драйв »:

Антон завжди був надмірно амбітний, любив ризиковий екстрим і не боявся експериментувати. І тепер після прожитого насиченого і повного запальних подій відрізка життя, йому несподівано ставлять смертельний діагноз. Він пролунав для каскадера і фаната швидкої їзди немов грім серед ясного неба. Але це був лише початковий шок і герой, приймаючи все, що з ним сталося, намагається не впадати у відчай і продовжувати займатися улюбленою справою. Він оголосив свою хворобу справжню війну та незважаючи на всі заборони лікарів бере участь у всіх гонках.

Повинен же він відчувати драйв і фарби життя, а це йому дає лише адреналін, який починає клекотіти в ньому. Але всі грандіозні плани рушаться, коли молода людина дізнається, що до заходу залучені кримінальні структури. Його шлях мимоволі і на певному етапі шляху обов'язково перетнеться з ними. В небезпечну гру вступають і правоохоронні органи, метою яких є назавжди зупинити відбувається бедлам. Ризикованим змагань поза законом вже оголошено старт. Учасникам доведеться жертвувати собою, щоб стати переможцем у цих грі без правил. Хлопчині доведеться визначитися, що для нього важливіше це перемога або життя.

Серіал Драйв 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Драйв » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Драйв 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Драйв всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Драйв онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Драйв (2020)