Скорая помощь 4 (2021) всі серії

Серіал мелодрама «Скорая помощь 4 (2021)»:

У новому сезоні персонажі змушені вчитися працювати без свого керівника Ольги Ареф'євої – професіонала з великої літери, який надихав підлеглих. Також герої продовжать допомагати пацієнтам, у яких драматично складаються долі. Наприклад, молодій дівчині-орнітологу. Вона благала врятувати не тільки її, а й птаха, вигляд якого занесений до Червоної книги. Серед пацієнтів бригади швидкої допомоги буде і рабин, який мало не загинув через розхлябане ставлення до справи лікарів з іншого відділення. Дружній команді доведеться рятувати і охоронця парку, який вирішив уберегти відвідувачів від рюкзака, який містив бомбу.

І це далеко не повний список пацієнтів Швидкої з незвичайними ситуаціями, в яких до трагедії буквально рукою подати. Деякі, незважаючи на професіоналізм і старання лікарів, підуть у інший світ або залишаться покаліченими. Історію кожного пацієнта герої пропускають через себе і переживають як за свою особисту. Кожна смерть при спробах врятувати людину залишає невиліковний шрам на серці кожного учасника бригади фахівців. Які ще виклики кине лікарям Швидкої допомоги? Що у цих людей відбувається поза роботою, на особистому фронті?

Серіал Скорая помощь 4 (2021) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Скорая помощь 4 (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Скорая помощь 4 (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скорая помощь 4 (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скорая помощь 4 (2021)