Швидка допомога 2 (2019) всі серії

Мелодрама Швидка допомога 2 (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
28 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, триллер
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, триллер «Швидка допомога 2 (2019)»:

Костянтин Кулигін влаштовується водієм на машину швидкої допомоги. Привабливий, чуйний і завжди позитивний працівник відразу припадає до душі колективу. Він балакучий і може вміло підняти настрій. Але не тільки цим дивує і підкорює новоспечених колег амбітний герой. Він неймовірно спритний і швидкий на дорогах, має відмінну реакцією і унікальними знаннями в медицині. Хіба таке може не вражати. А ще Костя безпомилково ставить діагноз хворому. Як таке може бути і звідки у просто шофера такі глибокі пізнання лікування.

Відповідь проста, Кулигін висококваліфікований лікар фахівець, якого несправедливо позбавили ліцензії і улюбленої професії. Але той вирішив не сумувати і спробувати повернути собі право лікувати людей, а й добре ім'я. А поки він всього лише водій. Йому пощастило зараз працювати в дружній і чуйною команді. Чоловік не боїться брати на себе відповідальність в будь-якій ситуації, але головний керівник підстанції Ольга не має права допускати його до пацієнтів, як би добре вона не ставилася до свого підлеглого. Начальниця чітко пильнує медичні та посадові інструкції. Але Костя ні втрачає надії і буде далі йти до поставленої мети.

Серіал Швидка допомога 2 (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Швидка допомога 2 (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Швидка допомога 2 (2019) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Швидка допомога 2 (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Швидка допомога 2 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Швидка допомога 2 (2019)