Колишні (2019) всі серії

Мелодрама Колишні (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
31 октября 2019
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
драма
Тривалість:
51 мин.

Серіал драма «Колишні (2019)»:

Психіатру не можна прив'язуватися до своїх пацієнтів, тим більше вступати з ними в близькі стосунки. Це може тільки нашкодити, причому не тільки хворим, але і самому доктору. Ігор це прекрасно знає, хоч він ще молодий фахівець. Особливо важкі випадки пов'язані зі злісними алкоголіками і наркоманами. Багаторічна залежність найчастіше призводить до порушень в психіці, і лікування тоді ускладнюється подвійно. Яна змогла сама усвідомити свою проблему, і звернулася по допомогу.

Але в реабілітаційному центрі, як і в клініці, багато що залежить від неї самої. Потрібна сильна воля і усвідомлене рішення порвати з минулим, а й тоді позитивний результат аж ніяк не гарантований. Хлопця запросили туди як психолога-консультанта. Він навіть не її лікуючий лікар. Але після першої ж розмови щось чіпляє його в цій майже занедбаної дівчині. Вона явно не так проста, як можна подумати. Глибокі думки, міркування, все це видає багато обдаровану натуру. Але вона виросла в невідповідному обстановці для розкриття себе. У родині непрості відносини, вона ніколи, навіть в ранньому дитинстві, не відчувала, щоб її любили просто тому, що вона є.

Як результат - постійні зриви, проблеми з близькими, раннє знайомство зі спиртним, а потім і наркотиками. Її вже не раз привозили сюди. Завжди є шанс після цього одуматися, спробувати зупинитися, налагодити своє життя. Але Яна не бачить, заради чого їй змінюватися. Там, за стінами, все починається заново, а потім знову - лікарняна палата. Вона агресивна, нікому не вірить. І ось несподіване знайомство з лікарем, методи якого не схожі на інші методики, з якими вона давно знайома. Він все більше переконується, що Яні багато дано, їй треба просто спробувати виявити в собі те краще, що в ній є. І він порушує одну з основних заповідей психіатрії. Вони все частіше зустрічаються очима, бесіди ведуться на все більш особисті теми. Тепер ви можете серіал Колишні 2 сезон дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості

Серіал Колишні (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Колишні (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Колишні (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Колишні (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Колишні (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Колишні (2019)