Швидка допомога всі серії

Мелодрама Швидка допомога  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
15 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, триллер
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама, триллер «Швидка допомога »:

Головний герой інтригуючого серіалу людей благородної професії, висококваліфікований лікар, який став жертвою підступної заздрості колег. Після неприємного інциденту доктора позбавляють улюбленої професійної діяльності та права лікувати людей. Керівництво міської лікарні поставилося до ситуації упереджено і незащитав минулих заслуг блискучого фахівця звільняє його. Важко переживаючи все, що відбувається, він все одно знаходить в собі сили не падати духом і дивитися вперед з оптимізмом.

Залишившись без роботи і засобів, хлопець влаштовується у швидку допомогу простим водієм, де і починають відбуватися дивні чудеса, яким дивуються співробітники лікувального центру. Тепер практично кожен виклик стає епопеєю, демонструє чудесь миттєвої діагностики і лікування в особі простого і привабливого шофера. Йому вдається врятувати чимало людських життів. Навколо новоприбулого водія починають витати легенди унікального знавця. Допитливі особистості не можуть залишити без уваги такий феномен і в спробі розгадати складний ребус отримують інформацію про минулому житті чудо-лікаря. Історія про те, що останнього несправедливо позбавляють ліцензії, змушують його поставити перед собою мету повернути собі добре ім'я, а головне свою справу, без якого він не уявляє свого існування.

Серіал Швидка допомога 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Швидка допомога » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Швидка допомога 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Швидка допомога всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Швидка допомога онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Швидка допомога (2018)